indahnya memori ini.............

By: mama Harraz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 25-Aug-2008 14:36 Email | Share | | Bookmark
Kenangan terindah bersama hubby n my lovely son..muahh

 
 
 
View all 5 photos...
wake up early muning,ingat nak jejalan tepi laut sekali ombak kuat daa...pusing2 kat bawah jer...sayang sEmUA...


Sunday, 24-Aug-2008 13:52 Email | Share | | Bookmark
Harraz dan bola..

 
 
 
View all 4 photos...


Saturday, 23-Aug-2008 12:19 Email | Share | | Bookmark
HaRRAz Mandi Kolam..tak tahan taknak naik............

 
 
1st time Araz mandi..seronok sangat dia sampai takmau balik..nangis lagi..kelakar pulak tengok ragam dia...


Saturday, 23-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
acha g exam spa yang tah berapa kali tapi kali ke2 kat miri

 
 
arini aku g exam,so kitorang check in kat park everly hotel coz i nyer exam pagi sampai ptg so Araz dan Ayah kena stay sana...dekat kat tmpt exam...seronok bawa Araz g check in kali ni coz Araz dah pandai jalan...


Friday, 8-Aug-2008 01:54 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Adi Harraz Bin Sobian Hadi 08.08.07

My Lovely Son
 
 
View all 4 photos...
Alhamdulillah..arini genaplah umur Araz setahun..pakej umur setahun lengkap...dah boleh berjalan,dah tumbuh gigi,dah pandai bercakap specially 'mama'...ayah jgn marah yea...Araz baru pandai panggil 'ah' tapi favourite word...'ball'..pantang jumpa...bo..ball...umpsh paling cute Araz sgt pandai buat mulut fish since umur 8mths..penangan tgk fish atuk kat kg...
tapi ini bukan latest pic Araz..nanti i letak yea...sajer nk join fp pulak..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net